1993

на

Більше

25

років на ринку
України

Сертифікат ISO

9001

міжнародний
стандарт якості

Більше

500

об’єктів різного
рівня складності

Наша діяльність

Компанія MSBUD займається усім спектром робіт по будівництву промислових об’єктів – від проектування й підготовки необхідної технічної документації до безпосереднього зведення будівлі й прокладення усіх внутрішніх систем, тобто будівництва об’єкту «під ключ».

Особливості роботи з нами

Завдяки багаторічному досвіду, потужній виробничій базі й використанню сучасних технологій будівництва компанія MSBUD здатна одночасно вести десятки різномасштабних проектів в різних регіонах України.

Напрямки діяльності
Генеральний підряд

Компанія MSBUD – це комплекс рішень для будівництва будь-якого промислового об’єкту: планування, підготовка будівельних матеріалів і устаткування, виконання робіт або залучення кваліфікованих субпідрядників, контроль та координація над ходом робіт.

В якій би точці України не розташовувався об’єкт будівництва, ми організуємо ефективну роботу будмайданчика, забезпечимо його необхідною технікою та робітниками, потурбуємося про своєчасну доставку матеріалів.

Як генеральний підрядник MSBUD виконує весь перелік робіт й гарантує будівництво об’єкту «під ключ»:

  • оптимізація проектних, технологічних, якісних характеристик і цінових показників;
  • управління усіма процесами реалізації проекту;
  • координація виконання робіт відповідно до договору підряду та субпідряду;
  • контроль усього процесу будівництва;
  • здача об’єкту в експлуатацію та оформлення дозвільних документів.

Ми використовуємо найсучасніші технології та підхід до роботи, несемо повну відповідальність за реалізацію об’єкту у встановлені терміни, піклуємося про охорону праці та довкілля. Ось чому працювати з нами так вигідно та зручно!

Генеральне проектування

Послуга з розробки технічної документації, підготовки робочого проекту, авторський нагляд за ходом робіт і координація проектних рішень, спрямованих на якісну реалізацію проекту будівництва.

Ми впевнені, що надійність будь-якого об’єкту визначається саме якістю проектної документації. Маючи у своєму розпорядженні усі необхідні ресурси й досвід для створення оптимального проекту, спеціалісти MSBUD гарантують, що нова будівля буде функціональною, економічно ефективною та зручною у використанні й відповідати усім завданням замовника.

Як генеральний проектувальник MSBUD розробляє увесь пакет проектної документації й займається усіма супутніми роботами:

  • архітектурні, технологічні, конструктивні й інженерні рішення – проектні роботи охоплюють усі стадії проектування (ЕП, П, РП) і деталізацію;
  • координація роботи субпідрядних організацій, контроль якості виконання поставлених завдань і строків будівництва;
  • авторський нагляд за реалізацією об’єкту згідно проектних рішень.

Ми пропонуємо комплексне проектування – інженерно-екологічні та інженерно-геологічні дослідження, архітектурне проектування та розробку зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, узгоджувальні роботи, в тому числі підготовку до державної експертизи проектної документації, а також займаємося технічним супроводом будівництва.

Поширені запитання
arrow Як почати співпрацю з Вашою будівельною компанією?
arrow Де знаходиться будівельна компанія МСБУД?
arrow Чи дійсно Ви займаєтеся будівництвом об’єктів будь-якої складності?
arrow Чи є гарантія на будівництво?
Центральний офіс

MSBUD - Україна м. Київ вул. Святошинська 34a